Counseling

Bij praktijk Wonderful Woman ben je welkom als het in het leven niet meer lukt, als je vastloopt of je gewoon een professional nodig hebt die met je meekijkt hoe verandering mogelijk is. Counseling of integratieve coaching kunnen hier heel helpend bij zijn. Een afspraak is op redelijk korte termijn te regelen en we kijken samen na de intake hoe vaak en wanneer.

Counseling is een laagdrempelige vorm van psychologische begeleiding aan mensen die op zichzelf een gezonde emotionele basis hebben.

Als counselor ondersteun en begeleid ik jou. Jij als cliënt blijft verantwoordelijk voor jouw proces, je inbreng en de inzet die je wilt geven.

Tijdens de persoonlijke gesprekken komt ter sprake wat je wilt veranderen. In onze samenwerking motiveer, help en bemoedig ik je om zelf antwoorden te vinden en hiermee aan het werk te gaan op een manier die bij jou aansluit. We gaan samen op weg zodat jij weer regie over je leven krijgt en op eigen kracht weer verder kunt.

“In onze samenwerking

motiveer, help en

bemoedig ik je”

Coaching

 

Het is soms helpend als er iemand met je meekijkt en meedenkt over welke doelen jij je wilt stellen en hoe je deze kunt bereiken.

Praktisch en concreet gaan we samen kijken naar wat jij nodig hebt om je doel te bereiken.  Je focus leggen op wat je wel wilt en wat je wel kunt en je niet laten leiden door je belemmeringen.