Over mij

Mijn naam is Nynke van den Berg. Ik woon in Zwijndrecht, ik ben getrouwd en heb 3 inmiddels volwassen kinderen.

Ontvangen en doorgeven is wat mij in het leven motiveert om mensen te begeleiden. Het is mijn passie om anderen te ondersteunen en te helpen herstellen, omdat ik vanuit mijn eigen levenservaring heb geleerd hoe helpend het kan zijn als iemand een tijdje met je meeloopt. Veiligheid, vertrouwen, luisteren, motiveren, respect en hoopvol, zijn kernwoorden die mij typeren.

Behalve mijn eigen levenservaring heb ik 10 jaar praktijkervaring in een groepspraktijk voor coaching en counseling. Hierna heb ik, na een burn-out, een eigen praktijk opgericht in 2017.

Opleidingen

Aanvullend heb ik hierbij een opleiding gevolgd voor:

– Integratief coach (Groundwork)

– Counseling en coaching (Academie voor counseling en coaching)

Tevens ben ik als coach bij Groundwork betrokken bij de 3-daagse basic training. Mijn passie voor geloof, buiten zijn, sporten en coachen kan ik kwijt als medewerker bij Arise. Met plezier blijf ik leren en mijzelf ontwikkelen en dit doe ik middels intervisiegroepen, bijscholing en trainingen.

Daarnaast leef en werk ik vanuit een christelijke levensvisie. Ik verleen ondersteuning aan zowel christenen als niet-christenen, iedereen is welkom bij Wonderful Woman!

Foto van Nynke

“Veiligheid, vertrouwen,

luisteren, motiveren, respect

en hoopvol, zijn kernwoorden

die mij typeren.”